Uw apotheker(s):

Dhr. J.C.C. van der Linde, Dhr. D. Eijlers

Tel: 079 3611020

info@apotheekrokkeveenoost.nl

Leef!

Leef! is het gratis magazine van Service Apotheek. Vier keer per jaar ligt er in uw Service Apotheek een nieuw nummer van dit inspirerende magazine voor u klaar. Met openhartige interviews met bekende en onbekende Nederlanders. Antwoord op uw medische vragen. Heldere, eerlijke informatie over gezondheid en geneesmiddelengebruik. Kans op gratis boeken, gadgets en onvergetelijke uitstapjes. Een puzzel waarmee u leuke prijzen kunt winnen, tips en nog veel meer….

Nieuwsgierig? Ga naar uw Service Apotheek voor het nieuwste nummer. Of lees Leef! magazine online. 

Lector Voeding en Gezondheid - Marian de van der Schueren


Ongewenst gewichtsverlies na je 65ste: liever niet!

Lees het interview met Marian de van der Schueren, lector voeding en gezondheid aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Veel mensen worstelen met hun gewicht en zijn te zwaar. Wanneer zij ouder worden en afvallen denken ze vaak: eindelijk! Maar, gewichtsverlies op oudere leeftijd is lang niet altijd gezond, vertelt Marian de van der Schueren. Zij is lector voeding en gezondheid bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, onderzoeker bij het VU medisch centrum en voorzitter van de sectie ouderen van de Stuurgroep Ondervoeding.

Archief Leef!


Bent u op zoek naar een vorige uitgave van Leef! magazine? De laatste edities hebben wij voor u op een rijtje gezet! Zo kunt u online alle artikelen nog eens rustig nalezen. Klik hier.

Leef! Voordeelcheques


Profiteren van aantrekkelijke kortingen?
Gebruik de voordeelcheques uit Leef! 93 of print ze hier.

U krijgt o.a. korting op Service Apotheek Merk Tervinafine antischimmelcrème, A. Vogel oogdruppels, SAM Visolie, Bio Seleen, SAM (Vaseline) Cetomacrogolcrème FNA, SAM Dag-& nachtcrème, Easy-Exit Grip, SAM Tekenkit, TENA Lady, en SAM Bloeddrukmeter.

Thema: Gezond oud worden

9 dingen die veranderen als we ouder worden

Ons haar wordt dunner en grijs. Onze huid droger, dunner en rimpelig. En we bewegen ons minder soepel en snel. We worden zichtbaar ouder. Maar natuurlijk verandert er in ons lichaam ook van alles! We lichten negen veranderingen toe.

Gerard Joling

Zanger en presentator Gerard Joling – wie kent hem niet? – zit inmiddels 32 jaar in het vak. Na een zeer succesvolle solocarrière maakt hij inmiddels ook al jaren deel uit van de ‘Toppers’. Daarnaast is hij niet meer weg te denken als presentator op de Nederlandse televisie. Zo was hij presentator van ‘Sterren Dansen Op Het IJs’, ‘Holland’s Got Talent’, ‘Popstars’, ‘Sterren Springen’, ‘K3 zoekt K3’ en ‘Shownieuws’.

Prijswinnaars

In iedere Leef! maakt u kans op leuke prijzen; van boeken en gadgets tot vrijkaartjes voor onvergetelijke uitstapjes. Bekijk hier de prijswinnaars van de vorige editie Leef! magazine.

Puzzel

Puzzel mee voor het goede doel. In 2017 gaat de meeropbrengst van de vier puzzels naar het Ronald McDonald Kinderfonds.  Klik hier voor de puzzel.